Hirdetés

gorkori.lap.hu / Csapatok, személyek

Csapatok, személyek

-Mert görkorizni jó!

Szeged legnagyobb gyorsasági görkorcsolya egyesülete

Görkori, Bmx, Gördeszka, Roller, Break, Graffiti.

Magyarországon pillanatnyilag még a szinkronkorcsolya görgőkön nem ismert. Ezt a hiányt szeretnénk pótolni kezdeményezésünkkel és szeretnénk népszerűsíteni a fiatalok körében. Egy csapatsportról van szó, 16-20 fiatal táncol egyszerre görkorcsolyával. Európában több versenyt is rendeznek minden évben.

Várom a művészi görkorcsolyázás iránt érdeklődő gyermekeket, felnőtteket. A honlap korcsolyaoktatási lehetőségeket kínál gyermekeknek, felnőtteknek, családoknak, baráti társaságoknak kezdő , hobbi szinttől a versenyző szintig. Szeretnék rámutatni a korcsolyázás, és a görkorcsolyázás fejlesztő hatásaira. A sportág különleges lehetőségére ,és az egyensúlyozó rendszeren keresztül kifejtett terápiás

Hirdetéskemping
Meghatározás:

A görkori olyan görgőkkel felszerelt cipő, amelynek segítségével a jégkorcsolyához hasonlóan lehet az aszfalton gurulni, és különböző trükköket bemutatni.

A görkori olyan görgőkkel felszerelt cipő, amelynek segítségével a jégkorcsolyához hasonlóan lehet az aszfalton gurulni, és különböző trükköket bemutatni.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Csapatok, személyek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés